ŽENSKE TAJNE

Muški i ženski mozak funkcionišu na različitim frekvencijama. Žene često daju znakove muškarcima koje bi oni bez većih problema trebalo da razumeju, ali nije uvek tako, odnosno muškarci često pogrešno tumače te znakove. Donosimo 3 uobičajene situacije koje se svakodnevno dešavaju širom sveta.

1.Žena rečima šalje dvosmislene poruke

ONA misli: Korišćenjem sugestivnih reči koketiram s njim i šaljem mu poruke da ga želim.

ON misli: Koristi tako čudne reči!

Muškarci uopšte ne primećuju ženske aluzije, zato što im vokabular potpuno drugačiji od onog koje žene koriste u komunikaciji sa pripadnicama nežnijeg pola. Oni traže očigledne signale. Ubacivanje sugestivnih reči u razgovor neće da mu pomogne u otkrivanju ženskih namera.

2. Žena zeva i glumi da je umorna

ONA misli: Dajem mu do znanja da mi je dosadno, na način da ne uvredim ljude oko sebe.

ON misli: Želi da ide da odspava, a ja ću da ostanem da se zabavljam.

Muškarci uvek traže praktična rešenja. Kada im žena kaže da je umorna, oni će to tako i da shvate! Jedini način da im da do znanja da se ne zabavlja je da im to direktno kaže.

3. Žena pokušava da na bezbolan način raskine vezu

ONA misli: Pristojna sam i obzirna, a opet sam mu dala do znanja da je među nama gotovo.

ON misli: Još uvek je zanimam.

Raskid nikada nije jednostavan. Jasno treba da kažete svoje namere i da ne ostavljate lažnu nadu. Konstrukcije tipa “privremene pauze” i “vreme za razmišljanje” mogu da budu pogrešno protumačene i muškarac će da veruje da još uvek ima šanse. Bolje je da mu bolno saopštite istinu, nego da ga navedete na pogrešnu misao.

Ako smo bili od pomoći muškarci ovim tekstom neka nam jave na mail.

Tekst: Book & Roll Magazin

Foto: Girl Play